3 +1 παιχνίδια μακαρόν

3 +1 παιχνίδια μακαρόν

2023-05-31 13:13:48 +0300

Τα μακαρόν δεν είναι απλώς απολαυστικές λιχουδιές - μπορούν επίσης να γίνουν ο πρωταγωνιστής των παιχνιδιών ενός πάρτι! Προσθέτοντας μια γαστρονομική πινελιά στις δραστηριότητες του πάρτι σας σίγουρα θα το μετατρέψετε σε μια αξέχαστη και ευχάριστη εμπειρία. Για αυτό το λόγο βρήκαμε 3 παιχνίδια με μακαρόν αλλά και ένα παιχνίδι μπόνους που μπορείτε να παίξετε σε ένα πάρτι.

4 μοναδικά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε με Μακαρόν

#1 Μαντέψτε τις γεύσεις των Μακαρόν

Βάλτε τους γευστικούς κάλυκες των καλεσμένων σας σε δοκιμασία με ένα παιχνίδι μαντεψιάς γεύσεων macaron. Δέστε τα μάτια των συμμετεχόντων και βάλτε τους να δοκιμάσουν διαφορετικές γεύσεις μακαρόν και, στη συνέχεια, ζητήστε τους να μαντέψουν ποιες είναι. 

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να δοκιμάσετε μια ποικιλία γεύσεων. Μπορείτε μάλιστα να προσφέρετε ένα συμβολικό βραβείο σε αυτόν που θα μαντέψει τις περισσότερες σωστές γεύσεις.


#2 Jenga αλά Macaron

Αυτό το παιχνίδι δοκιμάζει τη σταθερότητα του χεριού και την ταχύτητα των συμμετεχόντων. 

Κάθε παίκτης παίρνει έναν ορισμένο αριθμό μακαρόν και έχει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να τα στοιβάξει όσο πιο ψηλά μπορεί, κάτι που θυμίζει το γνωστό σε όλους μας παιχνίδι Jenga!

Αυτός που θα καταφέρει να στοιβάξει τα μακαρόν του χωρίς να πέσει ο πύργος κερδίζει. Φροντίστε να διαλέξετε τα πιο γερά μακαρόν για αυτό το παιχνίδι!


#3 Διαγωνισμός τέχνης με μακαρόν

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητα των καλεσμένων σας με έναν διαγωνισμό τέχνης μακαρόν. 

Δώστε τους διάφορα χρώματα μακαρόν και επιτρέψτε σε κάθε συμμετέχοντα να δημιουργήσει μια εικόνα ή ένα σχέδιο χρησιμοποιώντας τα μακαρόν.

Μπορείτε να τους δώσετε ένα θέμα ή να αφήσετε τη φαντασία τους να οργιάσει. Μόλις τελειώσουν όλοι, ψηφίστε για να αναδείξετε το πιο καλλιτεχνικό ή δημιουργικό σχέδιο.


#4 Παιχνίδι μπόνους - Κυνήγι Μακαρόν

Το συγκεκριμένο παιχνίδι μπόνους αποτελεί μια γλυκιά εκδοχή του κλασικού κυνηγιού θησαυρού. 

μακαρόν γύρω από το χώρο του πάρτι σας και δώστε στους καλεσμένους σας στοιχεία για να τα βρουν. 

Αυτό το παιχνίδι μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός και δραστήριος τρόπος για να απολαύσετε αυτές τις γλυκές λιχουδιές. 

Απλά βεβαιωθείτε ότι τα μακαρόν είναι συσκευασμένα ή τυλιγμένα για να διατηρηθούν καθαρά!


Με λίγα λόγια 

Τα μακαρόν μπορούν να δώσουν μια πινελιά γλυκιάς διασκέδασης στα παιχνίδια του πάρτι σας. 

Είτε θέλετε να δοκιμάσετε τους γευστικούς κάλυκες των καλεσμένων σας με ένα παιχνίδι μαντεψιάς γεύσεων, είτε τους προκαλείτε με ένα παιχνίδι σαν το Jenga, είτε αφήνετε τη δημιουργικότητά τους να λάμψει σε έναν διαγωνισμό τέχνης, είτε τους στέλνετε σε ένα απολαυστικό κυνήγι για κρυμμένα μακαρόν, αυτά τα παιχνίδια μπορούν να δώσουν μια μοναδική πινελιά στα πάρτι σας.

Εσάς ποιο παιχνίδι σας άρεσε περισσότερο;

More articles